Proefles

Wil je leren kunstschaatsen? Dan ben je bij T.R.K.V. Pirouette van harte welkom en kun je je hier aanmelden voor een gratis proefles. Tijdens deze proefles van een uur, kun je ervaren wat kunstschaatsen is en kennismaken met onze vereniging.

Leeftijd:

Je bent bij ons nooit te oud of te jong om iets te leren of vaardig in kunstschaatsen te worden. Wij geven les aan jong tot en met volwassenen. Iedereen is bij ons welkom.

Trainingstijden:

Je kunt zelf een dag en tijdstip voor een proefles uitkiezen:

Op dinsdagavond van 17.55 tot 19.10 uur (gemengde groep en volwassen groep)

Op zaterdagochtend van 09.35 tot 10.35 uur  (gemengde groep en volwassen groep)

Op zaterdagochtend van 10.35 tot 11.35 uur (gemengde groep en volwassen groep)

Belangrijk:

Omdat wij de tijd nemen voor de voorbereiding van een proefles, vragen wij iedereen die voor een proefles komt een half uur van te voren te melden bij Hermine. Wij zijn te herkennen aan onze zwart/roze trainingspakken.

Kledingvoorschriften:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens de les wil je geen blessures of verwondingen oplopen. Bij de lessen van T.R.K.V. Pirouette is het daarom niet toegestaan om sieraden te dragen.
Door het dragen van passende schaatskleding/trainingskleding (geen wijde kleding of dikke winterjassen), kan de train(st)er zien of je de juiste spieren gebruikt en of je de aangeboden techniek jezelf eigen maakt.
En als je lang haar hebt, raden wij je aan om een staart midden op je hoofd te dragen. Als je namelijk op je achterhoofd valt, remt de staart je val. Het is dus voor je eigen veiligheid! Lange haren vast is overigens wel verplicht. 
Handschoenen zijn verplicht. Deze geven niet alleen bescherming tegen de kou, maar bieden ook bescherming aan de handen bij valpartijen.

Schaatsen:

Met de juiste kunstschaatsen voorkom je onnodige glij- en valpartijen. Als je geen kunstschaatsen hebt, kun je deze voor €3,50 bij ons huren. Geef dit op tijd aan, zodat we tijdens jouw proefles de juiste maat voor jou hebben  

Mail naar t.r.k.v.pirouette@home.nl voor een gratis proefles. 

Instructiefilmpje:

Na aanmelding voor een proefles, raden wij je aan om dit instructiefilmje te bekijken zodat je goed bent voorbereid voor jouw proefles: https://youtu.be/UvIq7mx9vEs