Proefles

Het schaatsseizoen is weer begonnen. 

Wil je leren kunstschaatsen? Dan ben je bij T.R.K.V. Pirouette van harte welkom en kun je je hier aanmelden voor een proefles. Tijdens deze proefles van een uur, kun je ervaren wat kunstschaatsen is en kennismaken met onze vereniging.

Leeftijd:

Je bent bij ons nooit te oud of te jong om iets te leren of vaardig in kunstschaatsen te worden. Wij geven les aan jong tot en met volwassenen in gemengde groepen. Wij plaatsen onze leden in homogenegroepen en niet op leeftijd. Iedereen is bij ons namelijk van harte welkom.

Trainingstijden:

Je kunt (voor de maanden oktober tot en met februari) zelf een dag en tijdstip voor een proefles uitkiezen:

  • Dinsdag:                       18.00 tot 19.00 uur
  • Zaterdag:                      09.35 tot 10.35 uur

Bij een proefles kom je in de proeflesgroep om een proefles te volgen. Elke proefles duurt een uur en niet langer. 

In de maand maart gaan wij geen proeflessen geven aangezien wij ons dan gaan focussen op de Clubkampioenschappen. 

Ga naar

https://datumprikker.nl/p2xr9uadjtd3h7vb en plan je voor een proefles in.

Belangrijk:

Omdat wij de tijd nemen voor de voorbereiding van een proefles, vragen wij iedereen die voor een proefles een half uur van te voren te melden bij Hermine. Wij zijn te herkennen aan onze zwart/roze trainingspakken.

Ouder/kind les:

Wij geven geen lessen aan ouder en kind op hetzelfde uur. Dit is wel mogelijk als ouder en kind op verschillende tijden les volgen.

Kledingvoorschriften:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens de les wil je geen blessures of verwondingen oplopen. Bij de lessen van T.R.K.V. Pirouette is het daarom niet toegestaan om sieraden te dragen.
Door het dragen van passende schaatskleding/trainingskleding (geen wijde kleding of dikke winterjassen), kan de train(st)er zien of je de juiste spieren gebruikt en of je de aangeboden techniek jezelf eigen maakt.
En als je lang haar hebt, raden wij je aan om een staart midden op je hoofd te dragen. Als je namelijk op je achterhoofd valt, remt de staart je val. Het is dus voor je eigen veiligheid! Lange haren vast is overigens wel verplicht. 
Handschoenen zijn verplicht. Deze geven niet alleen bescherming tegen de kou, maar bieden ook bescherming aan de handen bij valpartijen.

Schaatsen:

Met de juiste kunstschaatsen voorkom je onnodige glij- en valpartijen. Hockeyschaatsen, noren en dergelijke zijn niet toegestaan. Als je geen kunstschaatsen hebt, kun je deze voor €5,00 bij ons huren. Geef dit op tijd aan, zodat we tijdens jouw proefles de juiste maat voor jou hebben.

Kosten:

Het volgen van een proefles kost €5. Twijfel je nog? Dan kun je nog een proefles nemen voor €16,00 per keer.

Aanmelden:

Mail de dag, tijdstip, naam, adres, telefoonnummer en leeftijd naar t.r.k.v.pirouette@ziggo.nl voor een proefles en wij plannen je in!

Instructiefilmpje:

Na jouw aanmelding voor een proefles, raden wij je aan om dit instructiefilmpje te bekijken zodat je goed bent voorbereid voor jouw proefles: https://youtu.be/UvIq7mx9vEs