Mededelingen

Clubkampioenschappen 11 maart:

Bijna iedere kunstschaatsvereniging in Nederland organiseert jaarlijks clubkampioenschappen. Dit is een clubtoernooi, waaraan alleen alle leden van de vereniging mee kunnen doen. Zo'n intern toernooi zorgt voor veel gezelligheid op en naast de baan.

Leden kunnen op hun eigen niveau hun kür rijden tegen andere leden van de vereniging. Een vereniging bepaald zelf hoe er clubkampioenschappen worden georganiseerd. 

Het maakt niet uit of je nu net begonnen bent of al langer kunstschaatst, de clubkampioenschappen zijn er voor iedereen.

Tijdstip: van 09.30 tot 12.45 uur

Entree is gratis, dus kom gerust kijken!

Proeflessen:

Aangezien het seizoen bijna ten einde is en wij ons richten op komende wedstrijden, hebben wij de de komende lessen van dit seizoen geen ruimte meer voor proeflessen. Wie weet zien wij belangstellenden voor een proefles volgend seizoen.

Laatste trainingen van het seizoen:

- dinsdag 7 maart

- zaterdag 11 maart (geen les, want de clubkampioenschappen vinden dan plaats)

Data:

-zaterdag 24 december: kerstviering (alleen voor leden)

-vrijdag 31 december: ijsbaan gesloten

-dinsdag 17 januari: proef diplomaschaatsen

-zaterdag 20 januari: proef diplomaschaatsen

-zaterdag 28 januari: diploma schaatsen

Eerste training seizoen 2022-2023:

De zomervakantie zit er weer op! Hopelijk hadden we allemaal een fijne zomer en is iedereen opgeladen om er weer vol tegenaan te gaan. Bij T.R.K.V. Pirouette staan we vol in de startblokken om samen met jullie invulling te geven aan de kunstschaatslessen.

Dinsdag 4 oktober hebben wij onze eerste training. Er staan dit seizoen alweer een hoop mooie dingen op de planning, zoals diplomaschaatsen en een kerstviering in december.

Kunstrolschaatsen:

Het is kort dag, maar wij gaan hier volgende week al mee beginnen.  Je mag op een dag naar keuze komen voor een proefles. Na deze proefles, bepaal je of je hiermee doorgaat, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

-        Wie mag hieraan meedoen: iedereen mag hieraan meedoen, je hoeft geen lid te zijn. Jouw vriendje of vriendinnetje mag hier bijvoorbeeld ook aan meedoen. En leeftijd maakt ook niet uit, want je bent nooit te jong of te oud om het te leren.

-        Benodigdheden: aangesloten kleding, rolschaatsen en haar in een staart. Geen sieraden. Knie- en polsbeschermers zijn verplicht, zonder deze bescherming mag er niet aan de les deelgenomen worden. Wie geen rolschaatsen heeft kan contact opnemen met Hermine 053-4344336

-        Dag en tijdstip: op elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur en/of elke vrijdagavond van 18.15 tot 19.15 uur heb je de kans om hieraan mee te doen.

-        Weersomstandigheden: wij zijn natuurlijk afhankelijk van droog weer. Kijk daarom bij twijfel op onze Instagram voordat een training begint. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij het eventueel niet doorgaan van de lessen in verband met slecht weer, zullen deze ingehaald worden in de maand november.

-        Plaats: parkeerplaats Grolsch Veste.

-        Periode: woensdag 31 augustus tot en met eind oktober 2022.

-        Kosten: €30 voor 1 uur en €50 voor 2 uur. Dit bedrag moet voor aanvang van de start van de trainingen (de eerste week van de maand september 2022) voldaan worden.

Proeflessen:

In de maand maart gaan wij geen proeflessen geven aangezien wij ons dan gaan focussen op de Clubkampioenschappen. 

IJsbaan weer open:

Woensdag 19 januari opent de ijsbaan weer de deuren. De ijsmeesters hebben hard gewerkt om een perfecte ijsvloer neer te leggen. Houd met elkaar en met de maatregelen rekening en kom weer gezellig trainen. 

Corona maatregelen IJsbaan Twente:

Corona maatregelen - IJsbaan Twente (ijsbaan-twente.nl) 

Diplomaschaatsen:

Dit is een spannende gebeurtenis. en gaat plaatsvinden op:

Proefdiploma's: dinsdag 16 en zaterdag 20 november

Diploma-afname: dinsdag 23 en zaterdag 27 november

Inlopen:

Voor elke training gaan wij inlopen, rekken en strekken voordat wij het ijs opgaan. Wil je hieraan meedoen? Kom dan een half uur van te voren. Sportschoenen zijn verplicht. 

Beeldmateriaal:

Vanwege de wet op de privacy is het niet toegestaan om foto's en video's te maken. 

Vakanties:

Ook in de vakantie gaan de trainingen bij ons door.