Kledingvoorschriften:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens de les wil je geen blessures of verwondingen oplopen. Bij de lessen van T.R.K.V. Pirouette is het daarom niet toegestaan om sieraden te dragen.
Door het dragen van passende schaatskleding/trainingskleding (geen wijde kleding of dikke winterjassen), kan de train(st)er zien of je de juiste spieren gebruikt en of je de aangeboden techniek jezelf eigen maakt.
En als je lang haar hebt, raden wij je aan om een staart midden op je hoofd te dragen. Als je namelijk op je achterhoofd valt, remt de staart je val. Het is dus voor je eigen veiligheid! Lange haren vast is overigens wel verplicht. 
Handschoenen zijn verplicht. Deze geven niet alleen bescherming tegen de kou, maar bieden ook bescherming aan de handen bij valpartijen.

Geen kijkers bij de lessen:

We vragen de ouders om zo kort mogelijk bij de ijsbaan te zijn bij het brengen en halen van de kinderen. Voor jonge kinderen die het fijn vinden dat een ouder aanwezig is kan (er in overleg) een uitzondering gemaakt worden mits de ouder tijdens de les op gepaste afstand verblijft. Ter zijne tijd ontvangt u een uitnodiging voor een kijkles. 
Uiteraard is het nodig om u te houden aan de aanwijzingen van het personeel van het bestuur of train(st)ers van T.R.K.V. Pirouette.   

De AVG-wetgeving:

Er mogen geen foto's of opnames gemaakt worden tijdens de trainingen. Het is niet toegestaan om gemaakte foto's of video's te delen of te publiceren. Mocht u toch foto's of video's willen van uw kind tijdens de training? Geef dit dan aan en dan zorgen onze train(st)ers hiervoor.