Rolschaatsen

Kunstrolschaatsen kun je het beste vergelijken met het kunstrijden op het ijs.  Kunstrolschaatsen is een sport waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Maar voor elk niveau en voor elke leeftijd organiseren wij geschikte lessen. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij onze vereniging wat de mogelijkheden zijn.

Dagen: elke woensdag en vrijdag

Periode: tot en met eind oktober 2022

Leeftijd: voor iedereen, jong en oud, lid of geen lid. Iedereen mag meedoen

Tijd: woensdag van 17.00 tot 18.00 uur en elke vrijdag van 18.15 tot 19.15 uur

Plaats: parkeerplaats IJsbaan Twente

Zie https://www.trkvpirouette.nl/zomer-training voor meer informatie.

PROEFLES

Proefles: Je kunt zelf een dag en tijdstip voor een proefles uitkiezen. Omdat wij de tijd nemen voor de voorbereiding van een proefles, vragen wij iedereen die voor een proefles komt van te voren te melden bij de train(st)ers. 

    Kledingvoorschriften: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens de les wil je geen blessures of verwondingen oplopen. Bij de lessen van T.R.K.V. Pirouette is het daarom niet toegestaan om sieraden te dragen. Door het dragen van passende schaatskleding/trainingskleding (geen wijde kleding of dikke winterjassen), kan de train(st)er zien of je de juiste spieren gebruikt en of je de aangeboden techniek jezelf eigen maakt. En als je lang haar hebt, raden wij je aan om een staart midden op je hoofd te dragen. Als je namelijk op je achterhoofd valt, remt de staart je val. Het is dus voor je eigen veiligheid! Lange haren vast is overigens wel verplicht.

    Kosten: Het volgen van een proefles is gratis.

    Aanmelden: Mail jouw naam, leeftijd en dag naar keuze naar t.r.k.v.pirouette@ziggo.nl voor een gratis proefles en wij plannen je in zodra er plek is! Telefonische aanmeldingen worden niet verwerkt.